Internet-vedonlyönti


Bet It Live With bet365!
Lyö vetoa expektillä!

Internet-vedonlyönti

Expekt.com tarjoaa kilpailukykyisiä kertoimia lukuisiin vedonlyöntikohteisiin. Meillä voit veikata 24 tuntia vuorokaudessa. Yhtiö keskittyy ainoastaan Internet-vedonlyöntiin, jonka ansiosta organisaatiomme pystyy tarjoamaan parhaan mahdollisen palveluun Internetin kautta. Pyrimme tarjoamaan sujuvimman ja parhaan vedonlyöntipalvelun Internetissä. Vahva keskittyminen Internetiin myös tarkoittaa, että meillä koet viimeisimmät palvelut ja tekniset ratkaisut Internetin kautta tapahtuvaan vedonlyöntiin.

Tekninen osaaminen

Internet-vedonlyöntipalvelu sisältää mahdollisuuden kirjautua sivuillemme ja lyödä vetoa 24 tuntia vuorokaudessa. Vakuutamme, että vedot käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti, sekä ettei kukaan valtuuttamaton henkilö pääse kirjautumaan pelitilillesi. Teknisillä ratkaisuilla on suuri osuus Internet-vedonlyöntiyhtiöiden toiminnassa. Expekt.com:in vastaavilla teknisillä asiantuntijoilla on pitkä kokemus Internet-sivujen kehittämisessä, joiden täytyy pystyä käsittelemään useita samanaikaisia vierailijoita ja suorituksia. Expekt.com:in Internet-sivut on kehitetty samoilla turvallisuus- ja suoritusvaatimuksilla mitä pankki- ja pörssisivut käyttävät. Tietokoneet, jotka käsittelevät nämä suoritukset sijaitsevat erillisessä tietokonekeskuksessa. Käytössä on myös useita varmistusratkaisuja, jos teknisiä ongelmia esiintyy.

Vedonlyönti Expekt.comilla?

Vedonlyöminen on helppoa ja turvallista. Expekt.com:lla voit lyödä vetoa 24 tuntia vuorokaudessa Internet-sivujemme kautta, jopa 5 minuuttia ennen kohteiden alkua. Expekt.comin laajasta kohdevalikoimasta löytyy pelattavaa jokaiseen makuun. Vedonlyöntikohteemme sisältävät mm. jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, talviurheilulajeja, golfia, moottori- ja yleisurheilua. Vetokohteita löytyy viikottain lähes 1000 kappaletta.

Tilin avaaminen

Voidaksesi lyödä vetoja Expekt.com:lle, teidän tulee avata pelitili. Pelitilin avaatte helpoiten klikkaamallarekisteröintiä. Rekisteröitymisen jälkeen saat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnusta tarvitset asiodessasi Expekt.com:lla. Pelitilin avaaminen on ilmainen ja voit sulkea tilisi milloin tahansa.

Tilin aktivointi

Tilin aktivointi tapahtuu siirtämällä rahaa pelitilille. Rahan siirto onnistuu pankkisiirtona Expekt.com:in tilille tai luottokorttitalletuksena. Pankkisiirtona rahanne ilmestyvät pelitille 1-4 päivän kuluttua siirrosta. Voit nopeuttaa rahojen siirtymistä pelitilillesi lähettämällä faxin talletuksestasi numeroon +356 21 388807. Luottokortilla talletettaessa rahanne on tietenkin tilillä välittömästi.

Vedonlyönti

Vedonlyönti Expekt.comilla on helppoa. Sisäänkirjautuminen vedonlyöntipalveluumme tapahtuu etusivun kautta. Sinun tulee syöttää henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit tehdä vetoja kaikista tarjolla olevista vedonlyöntikohteistamme. Vedonlyöntikohteen valitset klikkaamalla kyseisen kohteen kerrointa. Kohteita voi olla enintään 20 samalla kupongilla. Voit myös vapaasti yhdistellä eri lajeja kuponkeihin. Kohdevalinnan jälkeen sinun tulee määrittää panos kohdasta veikkaa ja varmistaa myös vetosi.

Rekisteröidy ja aloita vedonlyönti!

 

Copyright © 2007, internet-kladionice.com ® TipMaster. All Rights Reserved.