Pengespill via Internett


Bet It Live With bet365!
Spill hos Expekt!

Spill hos Expekt!

Expekt.com tilbyr noen av markedets beste odds på et stort antall sportsbegivenheter. Hos oss kan du spille 24 timer i døgnet. Vårt mål er å tilby våre kunder best mulig service over Internett, og å tilby den smidigste og beste onlinetjenesten for spill på sportsbegivenheter. Vårt sterke fokus på Internett gjør at det er oss hos du vil finne de siste tjenestene og tekniske løsningene for spill på sportsbegivenheter over Internett.

Teknisk viten

Spiller man på Internett inkluderer denne tjenesten at man har tilgang til å spille 24 timer i døgnet, at dine spill behandles på en trygg og sikker måte og at ingen ikke-autoriserte personer har tilgang til spillekonto. Det stilles store krav til den tekniske infrastrukturen hos en Internett-bookmaker. De tekniske ingeniørene hos Expekt.com har alle lang erfaring i å utvilke sider som håndterer et stort antall simultane transaksjoner og brukere. Sidene til Expekt.com er utvilket i forhold til de samme sikkerhets- og utførelseskrav som stilles til sider som benyttes av banker og for online aksjehandel. Datamaskinene som håndterer spillene er lokalisert i et separat datasenter med flere back-up-løsninger som kan tas i bruk ved eventuelle tekniske problemer.

Hvordan spille hos Expekt.com?

Å spille hos Expekt.com er enkelt, tryggt og lett tilgjengelig. Du spiller via Internett hvilket gjør at du slipper å holde orden på åpningstider. Du kan spille 24 timer i døgnet og helt frem til 5 minutter før begivenheten starter. Expekt.com tilbyr deg muligheten til å spille på et stort antall begivenheter innen mange forskjellige sporter som f.eks. fotball, ishockey, tennis, langrenn, aplint, skiskyting, golf, friidrett og formel 1. Vi dekker alle de store begivenhetene innen hver sport hvilket betyr at vi tilbyr deg mer enn 1000 objekter som du kan spille på hver uke.

Åpne en spillekonto

For å kunne spille hos Expekt.com må du foreta en registering hos oss. Når du har registrert deg mottar du et kundenummer. Det er dette nummeret du benytter deg av når du skal kontakte Expekt.com. Det er gratis å åpne en spillekonto og du kan selv stenge kontoen til enhver tid. Alle transaksjonene på dine spillekonto lagres på samme måte som på bankkontoene hos din bank. Du har til enhver tid oversikt over hva du har spillt på, når, hvor mye du har vunnet eller tapt og hvor mye penger du har på din konto.

Aktivisering av din spillekonto

Du aktiviserer din spillekonto ved å sette inn penger på en av kontoene til Expekt.com eller via VISA/Mastercard. Hvis du benytter kredittkort er pengene på kontoen din i løpet av et minutt, og du kan begynne å spille med engang. Når du setter inn penger på en av kontoene til Expekt.com, er det viktig at du legger ved informasjon om ditt kundenummer og ditt navn. Det tar 3-4 virkedager før vi mottar en bekreftelse fra bank din. Når vi har mottat bekreftelsen setter vi umiddelbart inn penger på din spillekonto slik at du kan begynne å spille.

Plassér dine spill

Det er utrolig enkelt å spille hos Expekt.com. Du logger deg inn ved å benytte deg av brukernavnet og passordet som du oppgav når du registrerte deg. Når du har logget deg inn vil du få tilgang til alle spilleobjektene som befinner seg på Expekt.com. Du velger ut kampene du har lyst til å spille på og klikker på de tilhørende oddsene. Du lager på denne måten en kupong hvor du kan kombinere opp til 20 ulike kamper. Deretter skriver du inn beløpet du har lyst til å satse på den enkelte kupong og avslutter med å bekrefte ditt spill.

Utbetaling av gevinster

Dine gevinster blir satt inn på din spillekonto rett etter at den siste begivenheten på din kupong er avgjort. Du kan til enhver tid be om utbetaling av penger fra din spillekonto til din bankkonto. Utbetalingen er gebyrfri og er derfor helt gratis. Pengene vil være inne på din konto etter 2-5 dager avhengig av hvilken bank du benytter. Alle gevinstene hos Expekt.com er skattefrie.

Bedre odds

Expekt.com tilbyr et av markedets beste odds. Ved å kun fokusere på spill over Internett holder vi våre administrative kostnader nede og kan derfor tilby bedre odds en de tradisjonelle spilleselskapene (Norsk Tipping). Hos Expekt.com kan du spille på singler, hvilket innebærer at du kun behøver å tippe rett på en begivenhet. Dette medfører selvsagt en større sjane til å vinne for deg som kunde. Videre tilbyr vi det vi kaller for ”faste odds”, hvilket gjør at du vet med sikkerhet at oddsen du har spillt på er hva du vil få uavhengig av hva andre spiller på. Expekt.com forandrer av og til på oddsene i oddslisten, men du kan alltid være helt sikker på at du får den oddsen som du fikk bekreftet når du spillte.

Sikkerhet

Vi bruker den siste teknologien for å opprettolde et høyt sikkerhetsnivå for våre kunder. Alle transaksjoner mellom kunden og Expekt.com er kryptert. De ansvarlige tekninske ingeniørene hos Expekt.com har lang erfaring i å utvilke sider som kan håndtere et stort antall samtidige transaksjoner og brukere. Sidene til Expekt.com er utviklet med samme krav til sikkerthet og utførelse som de sidene som blir bruket av banker og til aksjehandel. Merk deg at det likevel er viktig at du som kunde foretar de nødvendige sikkerhetstiltakene ved å oppbevare ditt passord på et sikkert sted, slik at ingen som ikke har autorisasjon kan bruke det, og ved at du logger ut etter hver gang du har vært .

Enkel registrering, spill med engang!

 

Copyright © 2007, internet-kladionice.com ® TipMaster. All Rights Reserved.