Bet It Live With bet365!
Wed op Expekt.com

Wedden via internet!

Expekt biedt de beste quoteringen op de markt voor talloze sportevenementen. Bij ons kunt u 24 uur per dag weddenschappen afsluiten. Ons bedrijf is uitsluitend opgericht voor internetweddenschappen. Dat betekent dat onze organisatie de best mogelijke service verleent aan klanten op internet. Wij streven ernaar om u de soepelste en beste online sportweddenschappen op internet te bieden. Dankzij de sterke nadruk die wij op internet leggen, vindt u bij ons de nieuwste diensten en technische oplossingen voor weddenschappen via internet.

technische kennis

De dienst voor internetweddenschappen biedt u de mogelijkheid deze site te bezoeken en 24 uur per dag weddenschappen af te sluiten. Uw weddenschappen worden op een veilige en verantwoorde wijze behandeld. Onbevoegde personen hebben geen toegang tot uw kansspelrekening. De eisen aan de technische infrastructuur van een bookmaker op internet zijn bijzonder hoog. De verantwoordelijke technici van Expekt hebben zeer veel ervaring met het ontwikkelen van sites die een groot aantal gelijktijdige transacties en gebruikers kunnen bedienen. De site van Expekt is ontwikkeld volgens de veiligheids- en prestatie-eisen zoals die gelden voor sites uit het bankwezen en de aandelenhandel. De computers die de weddenschappen verwerken staan in een apart computercentrum, met diverse backup-oplossingen die bij ernstige technische problemen kunnen worden ingezet.

Weddenschappen afsluiten op Expekt

Weddenschappen op Expekt zijn eenvoudig, veilig en toegankelijk. U wedt via internet, dus u hoeft geen rekening te houden met openingstijden. U kunt 24 uur per dag wedden, tot 5 minuten voor het begin van het evenement. Expekt biedt u de mogelijkheid om te wedden op een grote hoeveelheid evenementen, in een groot aantal takken van sport. Wij bieden u meer dan 1000 evenementen per week aan!

Een kansspelrekening openen

Om op Expekt weddenschappen te kunnen afsluiten, dient u een rekening te openen door uzelf aan te melden op onze site. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een klant-id. Deze persoonlijke klant-id heeft u nodig als u contact wilt opnemen met Expekt. Het openen van een rekening is gratis. U kunt uw rekening op elk moment beëindigen. Alle transacties op uw kansspelrekening worden op dezelfde manier geregistreerd als bij een bankrekening. U heeft totale controle over uw weddenschappen.

De rekening activeren

U activeert uw kansspelrekening door geld over te maken op één van de bankrekeningen van Expekt, of via VISA/MasterCard. Als u geld stort met een creditcard, staat het geld binnen één minuut op uw rekening en kunt u direct weddenschappen gaan afsluiten. Als u een storting verricht via uw bankrekening, is het belangrijk om uw klant-id en uw naam te vermelden. Het duurt ongeveer 3-4 werkdagen voordat wij bevestiging krijgen van de bank en het bedrag op uw rekening kunnen storten. Hierna kunt u beginnen met wedden.

Een weddenschap afsluiten

Wedden op Expekt is bijzonder eenvoudig. U logt in met de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u zich heeft aangemeld. Als u bent ingelogd op uw persoonlijke account, kunt u weddenschappen afsluiten op de evenementen waarvoor Expekt op dat moment quoteringen aanbiedt. U kiest de wedstrijden waarop u wilt wedden, door op de corresponderende quoteringen te klikken. U maakt uw coupon door op deze manier tot 20 wedstrijden te combineren. Vervolgens kiest u het bedrag dat u wilt inzetten en rondt u af door de weddenschap te bevestigen.

Uw winst ontvangen

Uw winst wordt direct op uw kansspelrekening gestort zodra het laatste evenement op de coupon is geëindigd. U kunt dan op elk moment een verzoek tot overboeking van uw kansspelrekening naar uw bankrekening indienen. Er zijn geen kosten verbonden aan betalingen naar landen waarin Expekt rekeningen heeft. Afhankelijk van uw bank zal het geld meestal binnen twee tot vijf dagen op uw bankrekening staan. Alle winsten bij Expekt zijn belastingvrij. Wij behouden het recht voor om naar een fotokopie te vragen van uw VISA/MasterCard en een identiteitsbewijs met foto, alvorens wij de opname in behandeling nemen.

Betere quoteringen

Expekt biedt de beste quoteringen op de markt. Door weddenschappen aan te bieden via internet, kunnen wij onze administratiekosten laag houden. Hierdoor kunnen wij betere quoteringen aanbieden dan de traditionele kansspelbedrijven. Bij Expekt kunt u tevens op singles bieden, dat wil zeggen dat u alleen het juiste resultaat hoeft te kiezen van één wedstrijd. Dat betekent voor u als klant een grotere kans om te winnen. Verder bieden wij vaste quoteringen. Dat betekent dat u uiteindelijk altijd de quoteringen krijgt waarop u heeft ingezet. Expekt past de quoteringen op de quoteringslijst regelmatig aan. U kunt er echter op vertrouwen dat u altijd de quoteringen krijgt zoals die zijn bevestigd op het moment dat u de weddenschap afsloot.

Beveiliging

Wij gebruiken de nieuwste technieken om de zware beveiliging voor onze klanten te handhaven. Alle transacties tussen de klant en Expekt worden versleuteld. De verantwoordelijke technici van Expekt hebben zeer veel ervaring met het ontwikkelen van sites die een groot aantal gelijktijdige transacties en gebruikers kunnen bedienen. De site van Expekt is ontwikkeld volgens de veiligheids- en prestatie-eisen zoals die gelden voor sites uit het bankwezen en de aandelenhandel. Merk op dat het voor u als klant nog steeds belangrijk is om uw wachtwoord op een veilige plek te bewaren, zodat onbevoegden het wachtwoord niet kunnen gebruiken. Verder is het van belang dat u na elke sessie uitlogt.

Meld uzelf aan en sluit weddenschappen af!

 

Copyright © 2007, internet-kladionice.com ® TipMaster. All Rights Reserved.