Spil via internet


Bet It Live With bet365!
Spill hos Expekt!

Spil via internet

Expekt.com tilbyder de bedste odds på et stort antal begivenheder. Hos os kan du spille 24 timer i døgnet. Firmaet er lavet udelukkende til Internet spil, hvilket indebærer, at vi giver vore kunder den bedst tænkelige service via Internettet. Vi bestræber os på at give den nemmest og den bedste onlineservice for spil på sportsbegivenheder via Internettet. Den stærke focusering af Internettet indebærer også, at vi bruger den sidste nye service og teknik for spil via Internettet.

Teknisk know-how

Spil via Internet indebærer, at du har mulighed for at spille døgnet rundt og at dine væddemål bliver behandlet på en sikker og ansvarlig måde og at ingen uvidende personer kan få adgang til spillekonto. Det stilles vældige høje krav på den tekniske infrastruktur hos en Internet bookmaker. De tekniske ansvarlige hos Expekt.com har meget erfaring i at udvikle sider, som skal håndtere store transaktionsmængder og samtidigt mange brugere. Siden er udviklet med samme høje sikkerhedskrav som de sider som anvendes ved handel med bankforretninger og aktiehandel. De dataer som håndterer selve spillet findes på et separat datacentral med backup løsninger som kan tages i brug, hvis der opstår tekniske problemer.

Hvordan spiller jeg hos Expekt.com?

At spille hos Expekt.com er enkelt, sikkert og let tilgængeligt. Du spiller via Internet, og vi har altid åben. Du kan altså spille døgnet rundt, og du kan spille op til 5 minutter inden kampstart. Expekt.com har et af markedets største udbud af begivenheder at spille på indenfor en lang række idrætsgrene. Inden for hver idrætsgren forsøger vi at tage alle interessante spilleobjekter, hvilket gør at vi har odds på mere end 1000 begivenheder per uge.

Åbne konto

For at spille hos Expekt.com skal du åbne en konto ved at registrer dig hos os. På din spillekonto bogføres samtlige transaktioner hos os på samma måde som på en almindelig bankkonto. Du har fuldstændig kontrol over dine spil. Du åbner en konto ved at registrere dig hos os, og når du har registreret dig, får du et kundenummer. Dette personlige kundenummer skal du oplyse, når du kontakter Expekt.com. At åbne en konto er gratis, og du kan lukke din konto, når du vil.

Aktivering af spillekonto

Du aktiverer din spillekonto ved at sætte penge ind på din konto. Pengene indbetaler du på en af Expekt.coms konti. Når du indbetaler penge, er det vigtigt, at du oplyser dit kundenummer, dit navn og adresse. Der går cirka 3-4 bankdage, efter du har indbetalt, til vi får information om din indbetaling fra post- og bankgiro. Så snart vi har fået information om din indbetaling, sætter vi pengene ind på din spillekonto, og du kan begynde at spille.

Vælg dine væddemål

At spille hos Expekt.com er meget enkelt. Du logger dig ind til din personlig spillekonto med hjælp af dit brugernavn og dit kodeord, som du valgte ved registreringen. Når du har logget dig ind på din konto, kan du satse på de spil som Expekt.com tilbyder odds på. Du vælger enkelt, hvilke kampe du vil tippe på ved at klikke på oddsen. Du laver din kupon ved at klikke på de kampe, du vil spille på. Du kan kombinere op til 20 kampe på din kupon. Når du har valgt kampene, vælger du beløbet, som du ønsker at satse og bekræfter spillet hos os.

Udbetalling af gevinster

Gevinster sættes direkte ind på din konto kort efter de kampe eller den begivenhed du har spillet på er slut. Du kan når som helst få udbetalt gevinster fra din spillekonto til en valgfri dansk bankkonto. Du har pengene på din konto inden for 2-5 bankdage afhængig af hvilken bank du har. Alle gevinster fra Expekt.com er skattefrie.

Bedre odds

Hos Expekt.com får du markedets bedste odds. Da vi kun tilbyder spil via Internettet, holder vi administrationsudgifterne nede, og derfor kan vi også tilbyde bedre odds end de traditionelle bookmakerfirmaer. Hos Expekt.com kan du også spille på singler. Det vil sige at det er nok at tippe en kamp rigtig for at få gevinst, hvilket giver dig som spiller større gevinstchance. Expekt.com tilbyder faste odds, hvilket indebærer at du som spiller altid ved, hvilket odds du får på dine spil.

Sikkerhed

Expekt.com anvender den seneste teknik for at opretholde et højt sikkerhedsniveau for vore spillere. Alle transaktioner mellem spiller og Expekt.com sker krypteret. De tekniske ansvarlige hos Expekt.com har erfaring fra Internet system for banker samt aktiehandel och Expekt.com er bygget med samme krav på sikkerhed. Det er også vigtigt, at du som spiller opbevarer dit kodeord på en sådan måde, at ingen får adgang til det.

Registrer dig som bruger og start med at spille!

 

Copyright © 2007, internet-kladionice.com ® TipMaster. All Rights Reserved.